Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

Nieuws 23-06-2022
Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

Froukje van Osch en Niels van den Beucken volgen Hugo van Osch vanaf 15 juni 2022 op als algemeen directeur bij Arte. Van den Beucken blijft aandeelhouder, Van Osch neemt een deel van de aandelen over. Een ander deel van de aandelen gaat naar industriële beleggingsgroep Anders Invest. Hiermee komt voor Hugo van Osch als oprichter een einde aan 27 jaar directeurschap van Arte.
Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

“Met mijn opvolgers Niels en Froukje en onze gepassioneerde medewerkers kan Arte de toekomst in. We zijn blij met Anders Invest wiens langetermijnvisie met de focus op duurzaamheid naadloos aansluit bij die van Arte. Het was een prachtige periode, die ik met een gerust hart kan afsluiten”, aldus een trotse Hugo van Osch die voorlopig op de achtergrond betrokken blijft als adviseur.

Arte bouwt verder aan duurzame toekomst

Froukje van Osch (30) is sinds januari 2018 werkzaam bij Arte in de rol van commercieel directeur en Niels van den Beucken (45) begon als stagiair en is sinds 2007 financieel directeur bij de duurzame keukenbladenproducent. “Ik kijk ernaar uit om de ingeslagen koers verder uit te bouwen met Anders Invest als nieuwe aandeelhouder”, aldus Van Den Beucken.
Daar sluit Van Osch zich bij aan: “We bouwen verder aan de verduurzaming van onze bedrijfsvoering op alle mogelijke fronten. We blijven werken met aandacht voor mens, milieu en maatschappij en realiseren hiermee positieve verandering in de keten.”