Award voor ‘Best Global Fabricator’

Nieuws 07-02-2019
Award voor ‘Best Global Fabricator’

Een stand met het thema De Vier Jaargetijden van Vivaldi is afgelopen januari op de Cevisama uitgeroepen tot de ‘Best Global Fabricator’. Deze award wordt door producent TheSize toegekend aan het beste werkstuk dat met haar product Neolith is gemaakt.
Award voor ‘Best Global Fabricator’

Michel Oprey & Beisterveld natuursteen en keramiek heeft samen met Stone & Skills uit Hoofddorp, Jan Reek Natuursteen uit Hoorn, Stone Company uit Rotterdam deze spectaculaire stand gemaakt voor de beurs Masters of LXRY, die december 2018 in Amsterdam werd gehouden. Het ontwerp van de stand is van Sandra Jansen van Sandra Jansen Interior Design en de stand is tot stand gekomen met medewerking van Neolith en Magna Glaskeramik. Op deze stand zijn voorwerpen gemaakt die eigenlijk ondenkbaar en onrealiseerbaar zijn. Toch heeft iedereen de uitdaging aangepakt.
Dit resulteerde in een viool, een bad in diamantvorm, een vleugel, boom lampen uit 5.000 stukjes en nog veel meer. De award wordt uitgereikt tijdens de Salone del Mobile die van 9 tot en met 14 april in Milaan wordt gehouden.