Balans

Events 02-07
Balans

Een goede balans tussen tijd, energie en geld is dé voorwaarde voor goed ondernemen. Dat hield Bart van den Belt de circa vijftig deelnemers eind juni aan de derde thema-avond van Leveranciers Natuursteenindustrie Benelux (LNB) voor. Zijn inspiratiesessie had als thema ‘Proactief ondernemen’.

Balans

Van den Belt, auteur van de bestseller ‘Fluitend Veranderen’ en onder andere oprichter en eigenaar van Businesscoach Nederland, vertelde over de weg die hij heeft moeten afleggen om succesvol ondernemer te worden. Van afwashulp bij McDonalds, het najagen van zijn droom om entertainer te worden, Nederlands en Belgisch kampioen goochelen tot eigenaar van drie succesvolle ondernemingen.

Balans

Om andere bedrijven te helpen bij succesvol ondernemen, heeft hij de MKB Canvas Groeimethodiek ontwikkeld. In een zaal van Restaurant Zuiver in Utrecht legde hij de aanwezigen deze methodiek uit. Van het voeren van goede marketing tot en met het nabellen van klanten om de tevredenheid te checken. Maar om dat traject goed te kunnen volgen, moet je ook de juiste mensen hebben, de juiste processen en systemen gebruiken en je financiën op orde hebben. Met die boodschap konden de bezoekers het terras op om van de zwoele avond te genieten.

Balans