Brachot-Hermant pakt uit met Uniceramica

Nieuws 19-05-2020
Brachot-Hermant pakt uit met Uniceramica

Brachot-Hermant pakt uit met een nieuwe collectie keramische platen. De Europese totaalaanbieder in blokken en platen natuursteen en blended materials voor binnen- en buitenafwerking beschikt over een uitgebreid gamma kwarts- en marmercomposiet (Unistone/Unimarble), terrazzo en keramiek. De keramiekcollectie wordt nu uitgebreid met de eigen, nieuwe lijn Uniceramica. Deze kwalitatieve keramiekplaten met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding overtuigen in elk interieur en exterieur dankzij de tien verschillende designs, twee diktes en drie types afwerkingen, aldus het bedrijf.
Brachot-Hermant pakt uit met Uniceramica

Met Uniceramica kiest Brachot-Hermant voor tien trendy marmer-, travertin-, graniet- en basaltdesigns. Een gevarieerd aanbod met voor elke klant wat wils. De leverancier biedt met deze collectie eigentijdse keramische platen naar eigen zeggen een antwoord op de huidige woontrends. Zo is er de Uniceramica Tajmahal, die inspeelt op de stijgende vraag naar travertin. Zoekt de klant een klassieker ontwerp? Dan kan hij kiezen voor de Uniceramica Marmo Antico, een eigentijdse marmerlook met grijze en bruine accenten. Daar sluit de Uniceramica Statuario, met een vertrouwde witte ondergrond en grijze adering, bij aan.
Het kan ook strakker, zoals de Uniceramica Basalto Grigio met een modern, grijs design. De unieke en in huis ontwikkelde Bocciardata afwerking geven de Uniceramica Basalto Grigio en Nero een opvallend ruwe oppervlaktestructuur. Toch liever een uniform, neutraal ontwerp? Dan kan de klant kiezen voor de Uniceramica Nero Assoluto met een zwart en tijdloze granietlook.

Brachot-Hermant pakt uit met Uniceramica

Brachot-Hermant pakt uit met Uniceramica

Kwaliteitsmateriaal

Brachot-Hermant wil zijn klanten dag in dag uit de beste kwaliteit bieden. De Uniceramica-platen zijn hitte- en krasbestendig en dus ideaal als keukenwerkblad. Het materiaal is ook makkelijk te onderhouden en vlekbestendig. Uniceramica is geschikt als vloer-, trap- of muurbekleding. Ook in de badkamer is het materiaal toepasbaar door zijn sterke schimmelweerstand. Verder doen de Uniceramica-platen functie als gevelbekleding en andere interieur- en exterieurafwerking zoals vensterbanken.

Alle platen hebben een standaarddikte van 1,2 centimeter, sommige designs zijn ook beschikbaar met een dikte van 2 centimeter. Verder zijn drie types afwerking mogelijk. Standaard is de Naturale-afwerking met een spontane, warme glans. Daarnaast is ook de eigen ontwikkelde Bocciardata-afwerking met een bijzonder, ruw oppervlak beschikbaar. De Lucidato of glanzende afwerking is enkel beschikbaar op de Uniceramica Statuario.
Enkele designs van de Uniceramica-platen zijn verkrijgbaar in open boek, zoals de marmer- en travertindesigns. Hierbij heeft de klant de mogelijkheid om twee gespiegelde platen aan elkaar te plaatsen, zodat het ontwerp haast naadloos van de ene in de andere overloopt.

De folder is hier te downloaden.