Cosentino presenteert 14de Cosentino Design Challenge

Nieuws 10-10-2019
Cosentino presenteert 14de Cosentino Design Challenge

Cosentino presenteert de veertiende editie van de internationale competitie Cosentino Design Challenge (CDC), de jaarlijkse uitdaging voor architectuur- en designstudenten van over de hele wereld om te onderzoeken en te creëren.
Cosentino presenteert 14de Cosentino Design Challenge

De Cosentino Design Challenge is een initiatief dat de toewijding van Cosentino aan het talent en de creativiteit van toekomstige generaties van professionals vervult in deze twee disciplines die zo relevant zijn voor de zaken en activiteiten van de multinational in Almería. De CDC is een unieke kans waarbij studenten kunnen werken met de materialen en producten die ze ooit in hun werkprojecten zullen gaan gebruiken.

Thema’s van de Cosentino Design Challenge 14

In de categorie architectuur is Cosentino op zoek naar projecten gebaseerd op het thema ‘Cosentino in een stedelijke ruimte’. In de categorie design moeten studenten zich bezighouden met het onderwerp ‘Cosentino en lokale traditie: hedendaags vakmanschap’. Voor deze twee intrigerende voorstellen waarvoor het bedrijf studenten onbelemmerde vrijheid biedt om te onderzoeken en te creëren, is de enige vereiste dat ze een van de innovatieve producten moeten gebruiken die Cosentino te bieden heeft aan de wereld van architectuur en design: het Silestone-kwartsoppervlak, het supercompacte Dekton-materiaal of Sensa by Cosentino, het natuursteenassortiment met exclusieve vlekbescherming.

Presentatie CDC 14

Vorige week tijdens de Architecture Week 2019, die tot 7 oktober in Madrid werd gehouden, werd in de spectaculaire showroom van Cosentino City Madrid de onthulling van CDC 14 georganiseerd. Accountmanagers van Cosentino waren aanwezig bij het evenement, evenals architectuur- en designprofessionals, gespecialiseerde media, en studenten en docenten van enkele van de 31 nationale en internationale scholen en universiteiten die deelnemen aan de wedstrijd.

Meer informatie op: https://cosentinodesignchallenge.org