Cosentino presenteert 15de editie Design Challenge

Nieuws 05-11-2020
Cosentino presenteert 15de editie Design Challenge

Cosentino presenteert de vijftiende editie van de internationale competitie Cosentino Design Challenge (CDC). De organisatie van deze competitie heeft de wedstrijd van dit jaar aangekondigd via een wereldwijd online evenement dat, wederom, architectuur- en designstudenten over de hele wereld uitdaagt, om te onderzoeken en te creëren. Studenten hebben tot 1 juni 2021 de tijd om een project in te zenden.
Cosentino presenteert 15de editie Design Challenge

Cosentino is op zoek naar inspirerende projecten die geweldige ideeën bieden voor de thema’s architectuur en design. In de categorie Architectuur is het thema ‘Keukens met een ziel – nieuwe visies voor alledaagse ruimtes’. In de categorie Design wordt studenten gevraagd na te denken over ‘Cosentino… materiaal en sensaties’. Deelnemers hebben absolute vrijheid om hun projecten te ontwikkelen met als enige vereiste dat ze een aantal van de materialen bevatten die de het bedrijf biedt: Silestone, Dekton en/of Sensa by Cosentino.

De Cosentino Design Challenge (CDC) is een initiatief dat Cosentino’s toewijding aan het talent en de creativiteit van toekomstige generaties van professionals weergeeft. De CDC is volgens het Spaanse bedrijf een unieke kans waarbij studenten kunnen werken met de materialen en producten die ze in hun toekomstige projecten zullen gaan gebruiken. De medewerking van 32 internationale scholen en universiteiten, evenals de deelnamecijfers, die vorig jaar opnieuw het aantal door de jury beoordeelde projecten overtroffen, zijn het bewijs van het prestige van de wedstrijd, zo stelt het bedrijf.

De officiële presentatie van CDC 15 vond vandaag plaats via een online evenement, dat te zien is op het Cosentino TV-kanaal op YouTube. Tijdens het evenement werden ook de winnaars van de vorige editie bekend gemaakt.