Cursus Basiskennis Natuursteen op 2 december

Nieuws 22-09-2021
Cursus Basiskennis Natuursteen op 2 december

BranchePlatform Natuursteen organiseert in samenwerking met branchevereniging NOA op donderdag 2 december de cursus Basiskennis Natuursteen.
Cursus Basiskennis Natuursteen op 2 december

Deze cursus laat deelnemers kennis maken met de wondere wereld van de vele natuursteensoorten. Er wordt aandacht gegeven aan de ontstaanswijze, petrologie, de toepassings- en verwerkingsmogelijkheden. Aan de hand van o.a. diverse praktijkvoorbeelden en afbeeldingen ontdekken de deelnemers de wonderschone kracht van natuursteen. De cursus wordt afgesloten met een certificaat. Voor iedereen die met natuursteen van doen heeft, van architecten tot mensen in de bouw, maar ook voor collega’s uit de branche is dit een zeer waardevolle aanvulling voor kennis van natuursteen. De cursus wordt gegeven door docente Corry Kussendrager van het ROC Midden Nederland.

Datum en cursusduur:
Donderdag 2 december, aanvang 16.00 tot 20.00 uur. Voor soep & broodjes wordt gezorgd.

Klik hier voor aanmelden!

Cursuskosten:
De kosten bedragen € 75 voor bedrijven die premies afdragen aan APG (O&O-fonds Afbouw) of lid zijn van NOA en € 175 voor bedrijven die geen lid zijn van NOA geen premies afdragen aan APG (O&O-fonds Afbouw). Genoemde prijzen zijn exclusief 21 procent btw.

Annuleren:
Kosteloos, indien per e-mail bij sectormanager NOA Ester Litjes 48 uur voor aanvang, anders wordt het gehele cursusbedrag in rekening gebracht.

Cursuslocatie:
NOA-kantoor, Nieuweweg 226 te Veenendaal.