Dekton lanceert nieuwe kleur Moone

Nieuws 11-01-2022
Dekton lanceert nieuwe kleur Moone

Dekton by Cosentino, lanceert de nieuwe kleur Moone. Moone maakt deel uit van de Solid Collection, een serie die volgens de producent wordt gekenmerkt door egale tinten die ideaal zijn voor het creëren van uitgebalanceerde ontwerpen. Moone is een warm witte tint geïnspireerd op het uitnodigende licht en de warme gloed van de maan. 
Dekton lanceert nieuwe kleur Moone

Dankzij zijn tijdloze kleur brengt Moone licht en een gevoel van ruimte in elke ruimte, zo stelt de fabrikant. Dekton is een CO2-neutraal product en is geschikt voor gebruik in zowel buiten- als binnentoepassingen, zoals gevels, vloeren, wand- en meubelbekleding, keukenbladen en badkamers.

Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende diktes en platen van groot formaat. Hierdoor is het volgens de producent het perfecte materiaal voor architectuur- en ontwerpprofessionals, waarmee ze unieke, exclusieve en volledig op maat gemaakte projecten kunnen creëren. Bovendien zorgen de eigenschappen van het materiaal voor een ongeëvenaarde hardheid, sterkte en duurzaamheid, aldus Cosentino.