Dekton Stonika: geïnspireerd op natuursteen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Bijzondere natuurstenen, terrazzo en marmers worden door trendwatchers nog steeds gesignaleerd als belangrijke trend voor 2019-2020. Deze materialen roepen emoties op en zijn bepalend voor de sfeer van een interieur. De Stonika-collectie van Dekton by Cosentino bevat meerdere ontwerpen die er volgens de fabrikant levensecht uitzien, en geïnspireerd zijn op natuursteen.

Zo is de kleur Bergen afgeleid van de perfectie van de Portobello-natuursteen. De complexe, gebeeldhouwde structuur Dektonwordt versterkt door een glansrijke afwerking. Een subtiele lichtgrijze ondergrond bevat een rijke donkergrijze ader die voor veel leven en diepte zorgt. De glansafwerking geeft de luxe uitstraling. Olimpo past ook in deze trend, deze kleur is geïnspireerd op het allerbeste Carrara-marmer voor de meest veeleisende projecten. Elegante adervorming tegen een zachte, witte achtergrond wordt dramatisch geaccentueerd door een duizelingwekkende glans, aldus Dekton.
De Dekton Stonika-collectie omvat vier kleuren: Bergen, Olimpo, Arga en Korso. Dankzij nieuwe technieken in het productieproces zijn nóg scherpere ontwerpen mogelijk.