Digitaal proosten in het NOA Café op 25 maart

Nieuws 16-03-2021
Digitaal proosten in het NOA Café op 25 maart

NOA organiseert op donderdagmiddag 25 maart het online evenement NOA Café voor alle hoofdsectoren. Alle leden van de ondernemersvereniging worden uitgenodigd om met elkaar digitaal te proosten.  
Digitaal proosten in het NOA Café op 25 maart

“Het wordt een ouderwets gezellige middag!”, aldus sectormanager Bob Buijs, die dit allereerste online event samen met de andere sectormanagers organiseert. Als professionele ondernemersvereniging blijft NOA graag in contact met haar leden en daarom organiseert de vereniging op 25 maart een “interessante, maar bovenal leuke middag”. Er zijn diverse lezingen over bijvoorbeeld klantgerichtheid en leren netwerken. De leden kunnen een workshop LinkedIn bijwonen en tijdens een een-tweetje direct een casus voorleggen aan de NOA-huisadvocaten van Van Gorcom. Technische onderwerpen komen ook aan bod, onder andere het exoskelet, Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en circulair bouwen. 

NOA Quiz

In een paneldiscussie over de toekomst van de afbouw gaan de voorzitters van de hoofdsectoren – onder wie William Slotboom, voorzitter van de Hoofdsector Natuursteen – met elkaar in gesprek. Er zullen diverse stellingen besproken worden waardoor een mooi inzicht wordt gekregen in de toekomstvisie van de sectorvoorzitters. Alle lezingen worden afgewisseld een heuse NOA Quiz, waarbij de deelnemers spectaculaire prijzen kunnen winnen. Opbouwend worden algemene vragen in rap tempo afgewisseld met verrassende wetenswaardigheden en specifieke sectorkennis. De quiz bestaat uit twee rondes en spelletjesfanaten kunnen zelfs twee keer mee-quizzen. Geen prijs gewonnen? Geen nood, want de ondernemersvereniging geeft er nog genoeg weg bij de verloting die aan het eind van het programma plaatsvindt. 

Topsport

Ondernemerschap in combinatie met topsport. Hoe dat in zijn werk gaat, wordt verteld door een van Nederlands bekendste scheidsrechters: Björn Kuipers. Hij komt naar het NOA Café en neemt de digitaal aanwezigen mee in zijn verhaal over ondernemerschap in combinatie met topsport. Presteren onder druk, communicatie en omgaan met tegenslagen, het komt allemaal aan bod.

Speeddaten

In het NOA Café kan iedereen elkaar weer zien en spreken. Weliswaar digitaal via een scherm, maar het is heel eenvoudig om te bekijken wie er allemaal in het NOA Café aanwezig is. De cafébezoekers kunnen met elkaar speeddaten: je weet van tevoren niet wie je enkele minuten te spreken krijgt. Na een paar minuten worden de deelnemers aan een andere medebezoeker gekoppeld, en zo verder. In korte tijd spreken de deelnemers bekenden en ontmoeten ze nieuwe gezichten. En is het een leuk en interessant gesprek, dan kan er in het privékanaal nog even verder worden gekletst.

Deelname is gratis . Het volledige programma is te vinden op www.noacafe.nl. Aanmelden kan ook via de website. De eerste 300 aanmeldingen krijgen vooraf een smakelijke verrassing op de deurmat.