Diverse alternatieven voor Marmomac ReStart

Nieuws 21-09-2020
Diverse alternatieven voor Marmomac ReStart

Diverse machinefabrikanten bieden natuursteenliefhebbers een alternatief voor een digitale deelname aan de Italiaanse natuursteenvakbeurs Marmomac.
Diverse alternatieven voor Marmomac ReStart

In juli werd duidelijk dat de Marmomac dit jaar alleen in digitale vorm zal plaatsvinden. Diverse machinefabrikanten komen nu met een alternatief. Zo hebben de Duitse bedrijven Burkhardt-Löffler en Weha de handen ineen geslagen. Op vrijdag 2 oktober organiseren ze gezamenlijk een Coronaproof huisbeurs. Deze vindt plaats bij Burkhardt-Löffler in Bayreuth. Op het programma staan rondleidingen door de productiehallen en demonstraties van nieuwe machines, zoals het nieuwe natuursteenbewerkingscentrum BAZ 2000 met een automatische zuigerpositionering en met een functie om de machine automatisch te be- en ontladen. Ook wordt de nieuwe LDZ 2000 K gepresenteerd. Dit is een compacte monoblokzaagmachine. Weha demonstreert onder andere het volledige gamma aan graveermachines. Ook AKEMI zal in de hallen in Bayreuth het productengamma presenteren. De huisbeurs duurt van 9.00 tot 17.00 uur en aanmelding is verplicht: BT@burkhardt-loeffler.

Diverse alternatieven voor Marmomac ReStart

Italiaanse machinefabrikant

Een paar honderd kilometer zuidelijker opent machinefabrikant Donatoni Macchine onder het motto Discover the new solutions de deuren van 29 september tot en met 2 oktober. Bezoekers worden getrakteerd op demonstraties van drie nieuwe machines en twee nieuwe softwareoplossingen. En als u toch naar de Italiaanse machinefabrikant komt, dan adviseert het bedrijf een bezoek aan het nabijgelegen Verona. 

Diverse alternatieven voor Marmomac ReStart