Embuild Plus Natuursteen kondigt studiereis naar Italië aan

Embuild Plus Natuursteen organiseert in september een inspirerende studiereis. Deze reis, exclusief ontworpen voor interieurarchitecten en in samenwerking met de Italiaanse actoren voor natuursteen, zal plaatsvinden eind september en bied de gelegenheid om de natuursteenbeurs Marmomac te bezoeken.

Embuild Plus Natuursteen kondigt studiereis naar Italië aan| Vakblad Natuursteen

Met Italië als het mekka van natuursteen en design, is deze studiereis ontworpen om interieurarchitecten een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste trends, innovaties en toepassingen op het gebied van natuursteen. Door deel te nemen aan deze reis kunnen architecten hun kennis vergroten en geïnspireerd raken door de prachtige mogelijkheden die natuursteen biedt voor interieurontwerp, aldus Embuild Plus Natuursteen.

De studiereis zal plaatsvinden tijdens Marmomac en zal architecten de gelegenheid bieden om ook de meest gerenommeerde beurs in Italië te bezoeken. Ze zullen worden ondergedompeld in een wereld van natuursteenproducten, -materialen en -technologieën die de natuursteenindustrie te bieden heeft. Bovendien krijgen ze de kans om te netwerken met vooraanstaande professionals en vakexperts in het veld.

Architecturale meesterwerken tijdens studiereis

De studiereis zal ook de mogelijkheid bieden om te verkennen hoe natuursteen wordt toegepast in een verscheidenheid aan interieurontwerpprojecten. Ze zullen enkele van de meest opmerkelijke architecturale meesterwerken bezoeken, waarbij ze de gelegenheid krijgen om de schoonheid en veelzijdigheid van natuursteen in volle glorie te ervaren.

"We zijn verheugd om deze exclusieve studiereis naar Italië aan te bieden aan interieurarchitecten", aldus Embuild Plus natuursteen. “Deze reis bied een unieke gelegenheid voor architecten om hun kennis en inspiratie te vergroten, terwijl ze worden ondergedompeld in de wereld van natuursteen en design. We hopen dat deze ervaring hen zal stimuleren om nieuwe creatieve mogelijkheden te verkennen en hun ontwerpen naar nieuwe hoogten te tillen."

Interieurarchitecten die geïnteresseerd zijn in deelname aan deze studiereis kunnen contact opnemen met Embuild plus Natuursteen, [email protected].