In memoriam Erwin Reiniers

Nieuws 22-11-2021
In memoriam Erwin Reiniers

Erwin Reiniers overleed op dinsdag 17 november 2020 op 54-jarige leeftijd. Een regeltje dat iedereen zomaar even in de krant kon lezen bij de overlijdensadvertenties, waarna je weer doorging met hetgeen je bezig was. Dit geldt natuurlijk niet voor de betrokkenen.
In memoriam Erwin Reiniers

Een jaar nadat de kruitdampen van verdriet zijn opgetrokken, na de verschrikkelijke knal die Covid-19 achterliet door het overlijden van Erwin, bij zijn familie maar ook bij de directie en medewerkers van de Kimex-familie waar Erwin onlosmakelijk deel van uit maakte, kijken wij vol liefde en dierbare herinneringen achterom.

Wij hebben mogen werken met Erwin, die op 1 augustus 1990 zijn loopbaan bij Kimex begon nadat hij was afgezwaaid bij de Koninklijke Marine. Erwin was bij ons werkzaam als vertegenwoordiger. Hij groeide uit tot het gezicht van Kimex. 

Onze relaties typeren hem in hun condoleances als een gezellige verhalenverteller, die in al die jaren was uitgeroeid tot een vakkundig vertegenwoordiger en een, graag gezien, bekend gezicht in de Nederlandse natuursteenwereld.

Maar ook als een man die de vrolijkheid zelf was, een geschikte peer en een vertegenwoordiger die al jarenlang bij hen langs kwam en daarbij sloten koffie dronk, terwijl hij het niet kon laten vol enthousiasme te vertellen over zijn liefde voor de ‘NATRES’, maar tijdens zijn bezoek wel strooide met vakkundige tips en adviezen. 

Bij Kimex laat Erwin een verdrietige leegte achter, een leegte en gemis van een fijne neef en loyale en kundige medewerker. Erwin was ook degene die vol overgave de schouders eronder zette in de tijd dat Kimex door de slechte economie in zwaar weer dreigde te komen. Mede door zijn passievolle inzet bestaat Kimex nu al meer dan 45 jaar.

Erwin zal door ons altijd liefdevol worden herinnerd als de man van het eerste uur. Een van de mannen onder het fundament van het familiebedrijf Kimex.  

Anita en Roland de Kanter