Inschrijving Marmomac ReStart geopend

Nieuws 11-09-2020
Inschrijving Marmomac ReStart geopend

De inschrijving voor Marmomac ReStart Digital Edition is geopend. Via de website kunnen natuursteenliefhebbers zich registreren door een bezoekersprofiel aan te maken.
Inschrijving Marmomac ReStart geopend

Met deze registratie kunnen digitale ontmoetingen worden gepland met de exposanten, bijvoorbeeld met behulp van videobellen. Ook kan men zich inschrijven voor online sessies.

Inschrijving Marmomac ReStart geopend

Inschrijven kan hier!

Inschrijving Marmomac ReStart geopend

Digitaal

Door het Coronavirus dat nog steeds de hele wereld in zijn greep houdt, is 2020 een ander jaar. Zeker ook voor Marmomac, want het organiserende Veronafiere gaat dit jaar noodgedwongen digitaal. Het concept wordt Marmomac ReStart Digital genoemd en gaat uit van digitaal netwerken. Hoe gaat het in zijn werk? Exposanten kunnen een eigen profiel aanmaken, verkopers aanmelden en producten en projecten uploaden in een virtuele catalogus. Hierin kunnen ze bijvoorbeeld ook webinars en andere evenementen aankondigen. Voor bezoekers geldt in feite hetzelfde. Je moet een gebruikersprofiel aanmaken door online het registratieformulier in te vullen. Vervolgens kun je je bezoek plannen aan de hand van de exposantenprofielen. Ben je op zoek naar een nieuwe machine, dan bekijk je de profielen van de fabrikanten die iets van jouw gading in de aanbieding hebben. De machines kun je vervolgens in de digitale catalogus van de fabrikant bekijken. Is je interesse gewekt, dan plan je een virtueel bezoek met een van de verkopers. Via een videoverbinding kun je rechtstreeks communiceren. Je kunt ook op die manier deelnemen aan gespecialiseerde sessies die de exposant organiseert. Bezoekers kunnen overigens ook deelnemen aan trainingssessies die door de Marmomac Academy worden georganiseerd. Tijdens deze editie wordt overigens ook een belangrijke toegevoegde waarde van het digitale tijdperk ingezet, namelijk Artificial Intelligence. Een duur woord wat in feite neerkomt dat je op basis van jouw ‘bezoekgedrag’ en ‘informatieaanvragen’ suggesties krijgt om ook andere exposanten te bezoeken die zich in jouw interesseveld bevinden. En wat normaal gesproken een van de hoogtepunten van het beursbezoek aan Veronafiere is, namelijk het Italian Stone Theatre in hal 1? Hoe staat het daar mee? De organisatie heeft ook hier aan gedacht. In de online omgeving kunnen de beste werken van de afgelopen vijf jaar worden bewonderd. Een doekje voor het bloeden? Of een opmaat naar een ‘normale’ editie in 2021? Speriamo. Ci vediamo l’anno prossimo!