Interieurbeurs Design District goed bezocht

Nieuws 08-11-2021
Interieurbeurs Design District goed bezocht

De interieurbeurs Design District in Rotterdam, die van 3 tot en met 5 november in de Van Nelle Fabriek werd gehouden – is goed bezocht. De eerste dagen van de achttiende editie kwamen veel professionals de noviteiten op interieurgebied bekijken, de laatste dag was er veel belangstelling van particulieren. 
Interieurbeurs Design District goed bezocht

De natuursteensector werd in Rotterdam vertegenwoordigd door Carrières du Hainaut. Johan van Dongen van de Belgische blauwe hardsteengroeve vond met name de vrijdag leuk. “De professionals kennen ons product vaak al. Particulieren kwamen voor informatie. Het is erg leuk om uitleg over onze Belgische blauwe hardsteen te mogen geven en met name over de mogelijkheden te kunnen vertellen. Dat is wat we bij de professionele markt ook veel hebben gedaan.”

Promotie van natuursteen tijdens Design District

Daar waar bij de editie in 2019 ook Grillo Natuursteen met een stand aanwezig was, moest de Belgische groeve uit Soignies deze keer weer als enige de honneurs namens de natuursteensector waarnemen. Volgens Van Dongen een gemiste kans. “Het is zo jammer dat er verder hier niemand uit de sector aanwezig is met een stand, zowel de groothandel als de steenhouwer ontbreken. Wel staan er vijf keramiekmerken. We raken op deze manier ons dna kwijt waarmee de natuursteensector groot is geworden. We moeten ons allemaal inzetten voor de promotie van natuursteen!”