Intermac organiseert digitaal evenement

Nieuws 02-07-2020
Intermac organiseert digitaal evenement

De Italiaanse machinefabrikant Intermac organiseert 2 en 3 juli het digitaal evenement ‘E-vent: Digital in Action’. Via een digitaal platform worden bezoekers op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen op het gebied van machines voor het bewerken van natuursteen en keramische materialen.
Intermac organiseert digitaal evenement

Er worden live-demonstraties van de machines gegeven, inclusief de nieuwe lijn ROS-robots en opslagmogelijkheden van Movetro. Bovendien wordt de nieuwe horizontale kantenpolijster van Montresor gepresenteerd. In een webinar worden de mogelijkheden van de gereedschappen voor kantenpolijstmachines van Diamut gedemonstreerd.

Digital Arena

De Italiaanse machinefabrikant lanceert met het eerste digitale evenement zijn Digital Arena, een nieuw online platform waar gebruikers van de machines van de Biesse Groep up-to-date kunnen blijven van de nieuwste ontwikkelingen. “De Digital Arena is een interactieve omgeving waar evenementen van de Biesse Groep, Intermac en Diamut kunnen worden bijgewoond. Bezoekers kunnen deelnemen aan webinars en kunnen demonstraties van de machines volgen”, aldus Raphaël Prati, corporate marketing communications director van Intermac. Aanmelden voor het digitaal evenement kan via de website van de fabrikant.