Internationale expansie

Algemeen 26-06
Internationale expansie

Met de exclusieve samenwerking met het Spaanse bedrijf 25th Construction Group SL maakt het Belgische STONEABLE een verdere internationale groei door. Deze overeenkomst is een belangrijke stap in onze verdere internationale expansie, meldt Jo Driessen, ceo van STONEABLE.

Internationale expansie

“Via de ecologische bouwfirma 25th Construction Group zijn wij voortaan ook actief in de dynamische regio van Malaga-Marbella-Sotogrande. Bovendien zullen al onze Stoneable-toepassingen aanwezig zijn in de exclusieve ‘Ayamara-Lifestyle showroom’ gelegen in Marbella. Deze openlucht showroom van 4 hectare opent in september en zal uiteenlopende lifestyle collecties aanbieden die op een unieke manier kunnen worden ervaren.”

Ecologisch hoogwaardig product

De Vlaamse ondernemer Wim Voss, co-owner van Ayamara-Lifestyle en 25th Construction Group, is verheugd over de samenwerking met STONEABLE. “Dit ecologisch hoogwaardig product past perfect in onze strategie om duurzame en exclusieve renovaties uit te voeren in de brede regio van Marbella. De mogelijkheden om STONEABLE te gebruiken in allerhande interieurs zijn enorm. Bovendien zullen wij een exclusieve meubellijn aanbieden van tafels die vervaardigd zijn uit STONEABLE natuursteenfineer in onze openlucht showroom ‘Ayamara Lifestyle’ te Marbella. Hier kunnen in het najaar architecten, interieur designers en consumenten alle producten zien en voelen in een unieke natuurlijke omgeving. Het is tevens fantastisch om Limburgs topondernemershap te kunnen promoten in deze mooie regio van Spanje”, stelt Voss.

Ultradun natuursteenfineer

STONEABLE uit Maaseik maakt ultradun 100 procent natuursteenfineer dat op bijna elk oppervlak kan worden geplaatst. De ultradunne flexibele vellen worden via een ecologisch verantwoorde en duurzame manier geproduceerd en kunnen op volledige vlakken tot op hoeken en ronde objecten worden geplaatst. STONEABLE producten bieden een totaalconcept aan en kunnen onder andere gebruikt worden voor vloeren, douches en gevels tot het vervaardigen van meubels.

Meer informatie:

STONEABLE

stoneable.rocks