Kerna Luxury Stones tweedaagse

Events 31-05
Kerna Luxury Stones tweedaagse

Kerna Luxury Stones opent twee dagen de deuren. Op vrijdag 14 juni organiseert het bedrijf uit Bladel van 10.00 tot 21.00 uur een Open Dag voor steenhouwers, architecten, interieurbouwers, designers, projectontwikkelaars en verder iedereen die zakelijk met natuursteen en design te maken heeft. Tijdens deze Open Dag kunnen de mooiste materialen worden ontdekt, zijn er diverse acties en kan er volop worden genetwerkt met diverse collega’s uit de branche.

Kerna Luxury Stones tweedaagse

Maar er is meer te beleven op 14 juni in Bladel. Eindelijk wordt er weer eens een beurs in Nederland georganiseerd waar diverse toeleveranciers van natuursteenbedrijven zich kunnen presenteren. Zij zullen hun nieuwste producten laten zien, de nieuwste snufjes demonstreren en er worden nieuwe materialen geïntroduceerd. Denk aan StoneLed, tafelwarmers, stofwanden, schilderijen van natuursteen, opslag- en transportartikelen, zomaar een kleine opsomming van wat u te wachten staat, naast de vele andere aanbiedingen en acties.

Kerna Luxury Stones tweedaagse

Catering op deze dag wordt verzorgd door Viva La Pizza.

Kerna Luxury Stones tweedaagse

Aanmelden voor 14 juni kan via onderstaande link: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGuVe2qzYQOQXi-X7gKlowS1aljLHrIecHlHQg2splyw6qyQ/viewform?usp=sf_link

Kerna Luxury Stones tweedaagse

Een dag eerder laat Kerna Luxury Stones met Duravit en DRT contempory flooring op donderdag 13 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur de nieuwste kleurcombinaties op interieurgebied zien. Er zal een mooie mix worden aangeboden van natuursteen plaatmateriaal, Duravit sanitair toepassingen en DRT gietvloeren. De inwendige mens wordt op deze dag verwend met heerlijke poké bowls van Poké Poké Bowls.

Aanmelden voor 13 juni kan via onderstaande link: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeE7R1D8KCk5eNkI3UWkjboxG7itMAN0fiQzQ8Z3CJCSJ3M8w/viewform?usp=sf_link

Waar? Kerna Luxury Stones,
 Hallenstraat 12E,
 5531 AB Bladel, Noord Brabant