Leden vakjury Natuursteenpenning gezocht

Nieuws 15-12-2021
Leden vakjury Natuursteenpenning gezocht

NOA reikt in 2022 weer de Natuursteenpenning uit voor een project of werkstuk waar excellent vakmanschap uit blijkt. Een vakjury zal uit de inzendingen een winnaar uitkiezen. Het voorzitterschap is in handen van Anne Krikke. Voor de andere leden van de vakjury plaatst NOA deze oproep. 
Leden vakjury Natuursteenpenning gezocht

De jury bestaat uit ervaren natuursteenbewerkers. Zij weten wat de toepassingsmogelijkheden zijn van verschillende soorten natuursteen en kunnen vanuit hun vakkundige achtergrond inschatten welke specifieke vaardigheden nodig zijn om bepaalde bewerkingen uit te voeren. Denkt u dat deze omschrijving op u slaat, of kent u iemand die perfect een project of werkstuk op excellent vakmanschap zou kunnen beoordelen, neem dan contact op met Ester Litjes, sectormanager van de hoofdsector Natuursteen van NOA: [email protected].

Aanmelden Natuursteenpenning

Maar u kunt natuurlijk ook een project of werkstuk aanmelden voor de Natuursteenpenning. Dit staat open voor iedereen uit de natuursteensector. De persoon of het bedrijf hoeft geen lid van NOA te zijn. De winnaar krijgt naast eeuwige roem, de Natuursteenpenning, een bijbehorende oorkonde en krijgt bovendien exposure in het vakblad NATUURSTEEN en in Afbouwzaken van NOA. Op de website kunt u alle informatie vinden. Ook kunt u daar een aanmeldingsformulier invullen. Succes!