Natuursteenvakbeurs Xiamen uitgesteld naar mei

Nieuws 17-01-2022
Natuursteenvakbeurs Xiamen uitgesteld naar mei

Vanwege de recente uitbraak van de omikron-variant heeft de organisatie van de 22ste editie van Xiamen International Stone Fair besloten de natuursteenvakbeurs uit te stellen. De beurs zou oorspronkelijk plaatsvinden van 16 tot en met 19 maart 2022. De nieuwe data zijn: 5 tot en met 8 mei 2022. De beslissing tot uitstel is noodzakelijk vanwege de strengere maatregelen van de Chinese overheid voor grootschalige evenementen.
Natuursteenvakbeurs Xiamen uitgesteld naar mei

De organisatie van de Xiamen International Stone Fair biedt haar excuses aan voor dit uitstel, maar geeft aan dat de gezondheid en de veiligheid van de exposanten en bezoekers voorop altijd de hoogste prioriteit heeft. Er wordt hard gewerkt aan het opzetten van een efficiënt communicatieplatform in aanloop naar de fysieke beurs in mei. 

Tot die tijd worden online en offline activiteiten ontplooid om de bezoekers in mei een kwalitatief zo hoog mogelijk evenement te kunnen aanbieden. Een van die initiatieven betreft het zogenoemde Hosted Buyer Program, waarmee directe orders kunnen worden geplaatst en waarmee merken worden versterkt. Hiervoor worden ook nieuwe media ingezet om de promotiekanalen voor de natuursteenvakbeurs te vergroten.