NatuursteenVakdagen op 25 en 26 juni 2021

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Het sectorbestuur van de NOA heeft het voornemen de NatuursteenVakdagen opnieuw te houden op vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021. In 2014 is voor het eerst, op landelijk niveau, de NatuursteenVakdag georganiseerd. Dit natuursteenevenement vulde volgens de organisatie een grote (branche)behoefte in. Door het succes van deze eerste NatuursteenVakdag is deze herhaald in 2016 en werd het evenement zelfs uitgebreid met een extra dag. 
Tijdens de NatuursteenVakdagen staat het product natuursteen in het middelpunt en worden de diverse leveranciers en verwerkers in de gelegenheid gesteld hun producten, machines en gereedschappen te promoten. De vakdagen zijn gericht op zowel de bedrijven als op de in de natuursteenbranche werkzame personen.

Programma NatuursteenVakdagen

De NOA zal alle bedrijven actief gaan benaderen, informeren en via demonstraties de (nieuwste) ontwikkelingen, materialen en materieel laten zien. Op deze wijze kan de doelgroep bij uitstek ervaren hoe het is om in en voor de natuursteensector te werken. De dagen zijn bedoeld om het product natuursteen onder de aandacht te brengen bij opdrachtgevers, architecten, adviseurs, ontwerpers, leveranciers, natuursteenbedrijven, medewerkers en consumenten. Het programma zal dus niet alleen de natuursteenbranche aanspreken, maar de gehele bouw- en afbouwbranche.