Neolith viert zijn tienjarig jubileum

Nieuws 06-09-2019
Neolith viert zijn tienjarig jubileum

Neolith showt zijn nieuwste dessins op Maison & Objet (6-10 september 2019), stand K104, Hal 6 in Paris Nord Villepinte Exhibition Centre en viert daarnaast zijn tienjarig jubileum met een pop-up-ruimte. Dit is een speciaal geselecteerde ruimte in het hart van het Parijse designdistrict. Architecten en ontwerpers zijn uitgenodigd om de populairste patronen en meest prestigieuze projecten van het merk te ontdekken en te zien hoe het bedrijf in de loop der jaren is gegroeid.
Neolith viert zijn tienjarig jubileum

De bezoekers van Maison & Objet worden getrakteerd op een expositie met de vele toepassingen van het materiaal. Van een Mont Blanc-douche met Piattibelli-douchebak tot een fantastische wand in Nero Marquina en Carrara.
Monochroom chic steelt de show met een intrigerende serie getextureerde grijstinten, onder meer prijswinnende Mar del Plata en Krater, evenals urban New York – New York. Combinaties van contrasterende tinten illustreren de vele effecten die haalbaar zijn met slechts één soort materiaal, aldus Neolith.

Pop-up-ruimte

De zogenoemde pop-up-ruimte bevindt zich aan de Espace Marais 126, 126 rue de Turenne, 75003 Paris en is open op maandag 9 september van 14:00 tot 18:30 uur en dinsdag 10 september van 10:00 tot 18:00 uur. De galerie wordt verdeeld in tien jaar geschiedenis, en vertelt het opmerkelijke verhaal achter het merk. Van de oorspronkelijke ontwikkeling van het oppervlak tot de nieuwste innovaties die de werkwijze van de fabrikant transformeren – er wordt een beeld geschetst van de pioniersgeest van de oprichters, Jesus en Jose Luis Esteve.