Nieuwe naam voor de Natuursteenpenning

20-03-2023
Nieuwe naam voor de Natuursteenpenning

De Natuursteenpenning heeft een nieuwe naam gekregen. Vanaf nu heet deze onderscheiding voor excellent vakmanschap de Anne Krikke Natuursteenpenning. Vanwege zijn jarenlange verdiensten voor de natuursteensector wordt de Natuursteenpenning aan Krikke opgedragen. Hij kreeg het nieuws mede gedeeld – en samen met de oorkonde behorend bij zijn 50-jarig dienstjubileum in de natuursteensector overhandigd – door William Slotboom, oud-voorzitter van de Hoofdsector Natuursteen van NOA. 

Nieuwe naam voor de Natuursteenpenning

Alle steenhouwers en natuursteenbedrijven uit heel Nederland kunnen tot en met 1 augustus 2023 projecten indienen voor de Anne Krikke Natuursteenpenning. De organisatie is op zoek naar werkstukken waaruit het vakmanschap van bewerken van natuursteen blijkt. Dus heeft uw bedrijf, uw collega of uzelf een mooi project afgerond, laat het dan zo spoedig mogelijk weten en meld het werkstuk direct aan bij Ester Litjes, sectormanager van de Hoofdsector Natuursteen van NOA ([email protected]). De winnaar van de Anne Krikke Natuursteenpenning wordt tijdens de ledenvergadering van de Hoofdsector Natuursteen in het najaar bekend gemaakt en krijgt de penning met een bijbehorende oorkonde uitgereikt. 

Jury Natuursteenpenning

De jury van de Anne Krikke Natuursteenpenning is op zoek naar een nieuw jurylid. Deze gaat samen met Gerard Buddingh en Jan Harder de ingezonden beoordelen. Kandidaten kunnen zich melden bij Ester Litjes.