Nieuwe Neolith Urban Boutique opent in Düsseldorf

Nieuws 16-05-2019
Nieuwe Neolith Urban Boutique opent in Düsseldorf

Neolith opent vandaag zijn nieuwste showroom in Düsseldorf. Interieurontwerper Niels Karsten Kniest van nkk raumkonzepte heeft een enorme productiehal getransformeerd tot een showroom met een keuken, bibliotheekruimte en een vrijstaand bad. Zo worden klanten zich volgens het bedrijf meteen bewust van de diversiteit aan toepassingen van het materiaal.
Nieuwe Neolith Urban Boutique opent in Düsseldorf

De ontwerper is volgens Neolith in Düsseldorf een stapje verder gegaan met het design door ook gesinterd steen-toepassingen op te nemen die minder conventioneel zijn, zoals een haard, maatwerk-tegelformaten, plafondbekleding en visgraatparket. Niels Karsten Kniest vertelt: “Het hoofdthema achter het design is ‘anders denken’. Mijn drijfveer was een manier van kijken naar dingen – niet alleen op een voor de hand liggende manier, maar om ze volledig te doorgronden, met de mogelijkheden te spelen en het onverwachte te laten zien. Ik wil bezoekers aanmoedigen om het materiaal vanuit een nieuw perspectief te zien, anders te denken en vooruit te denken.”
Er zijn een aantal van de meest populaire kleuren en dessins van het merk te zien, zoals het stijlvolle Estatuario en Calacatta Gold, industrieel Beton en Iron Corten, organisch La Bohème en Arena, en het donkere Nero Zimbabwe en Pulpis.