Nieuwe organisatie voor vakbeurs Stone+tec

Nieuws 30-06-2021
Nieuwe organisatie voor vakbeurs Stone+tec

De organisatie van de natuursteenvakbeurs Stone+tec in het Duitse Nürnberg is per direct in andere handen overgegaan. De komende editie in 2022 wordt niet meer door NürnbergMesse georganiseerd, maar door AFAG Messen und Ausstellungen GmbH. De nieuwe organisator is al jaren een partner van NürnbergMesse, aldus Petra Wolf, lid van de Raad van Bestuur van NürnbergMesse. “We dragen onze taak over aan een ervaren, professionele vakbeursorganisator en we zijn blij dat het evenement plaats zal vinden in de al bekende omgeving van ons beursgebouw.”
Nieuwe organisatie voor vakbeurs Stone+tec

De natuursteenvakbeurs Stone+tec wordt al sinds 1979 in de NürnbergMesse in de Zuid-Duitse stad georganiseerd. Met de overdracht van de organisatie van het evenement aan FAG Messen und Ausstellungen GmbH is de toekomst van Stone+tec gegarandeerd, zo wordt gemeld. AFAG Messen und Ausstellungen GmbH is een van de succesvolste organisatoren van vakbeurzen in Duitsland. Sinds 1947 is het bedrijf actief in Nürnberg en sinds 1991 ook in Augsburg. Tot op heden heeft het de organisatie geregeld van bijna achthonderd vakbeurzen voor veel verschillende doelgroepen. Op dit moment bestaat het portfolio van FAG Messen und Ausstellungen GmbH uit twintig evenementen, waaronder internationale vakbeurzen, congressen, evenementen en shows.

Nieuwe organisatie voor vakbeurs Stone+tec

In november vorig jaar maakte de organisatie bekend dat Stone+tec ook in 2021 niet zal plaatsvinden. De beurs had in principe kunnen plaatsvinden in overeenstemming met de coronamaatregelen van de Beierse deelstaatregering. Het aantal aanmeldingen ontwikkelde zich door de wereldwijde pandemie echter niet zoals gehoopt.

Nieuwe organisatie voor vakbeurs Stone+tec