Nieuwe salesmanager bij Stone Consulting

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Stone Consulting uit Oostkamp heeft met Fabrice Rogiers (48) een nieuwe salesmanager. Onder het motto ‘klanten zijn partners’ zal hij de relaties met bestaande en nieuwe klanten van producent en groothandel in natuursteen verder uitbouwen en versterken.

De West-Vlaming Fabrice Rogiers noemt zichzelf een salesman in hart en nieren. “Via mijn eigen groothandel in tegelgereedschappen kwam ik in contact met de grotere tegelzaken en bouwmarkten. De passie voor de sector groeide, net als mijn kennis over zowel natuursteen als keramiek. Vervolgens was ik als salesmanager actief voor diverse merken van keramische tegels. Dit zowel bij tegelzaken, op de bouw- en projectmarkt. Na vijf jaren als general sales director bij twee multinationals, kwam ik tot het besluit dat ik me nog steeds het best voel bij een kleine of middelgrote onderneming. Bovendien liet de liefde voor het tegelgebeuren mij niet los. De interesse is er altijd geweest. Ik ken ceo Julien Vanhollebeke van Stone Consulting al geruime tijd en geloof in het bedrijf en team.”
Innovatie, partnerships en toewijding zijn voor Rogiers sleutelfactoren. “Ik hecht veel belang aan een breed netwerk en zie klanten als partners. Een langetermijnvisie staat hierbij centraal.”