Nieuwe voorzitter NOA benoemd

Nieuws 05-09-2019
Nieuwe voorzitter NOA benoemd

De algemene ledenvergadering van NOA heeft op 30 augustus 2019 Ger Jaarsma benoemd tot voorzitter van NOA. Hij volgt Hendrik Ruys op, die sinds 2016 de vereniging heeft geleid. Ook werd op Parc Broekhuizen in Leersum een nieuw hoofdbestuur benoemd.
Nieuwe voorzitter NOA benoemd

Ger Jaarsma (1968) is een zeer ervaren bestuurder. Hij is ruim drie jaar voorzitter geweest van NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen. Tevens is hij lid van de Sociaal Economische Raad. In het verleden was hij naast praktiserend ondernemer en vele andere functies ook voorzitter van de NVVK, de Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet. Jaarsma kijkt er naar uit om zijn technisch en bestuurlijk talent in te gaan zetten voor ondernemers in de afbouw. Naast zijn strategisch inzicht en het doorzetten van veranderingen wil hij vooral ook de rol van verbinder op zich nemen.

Hoofdbestuur

Tijdens de vergadering werd niet alleen Jaarsma benoemd tot voorzitter, ook werd een nieuw Hoofdbestuur benoemd. Theo Wouters wordt penningmeester en Bart Briels, Fekke Haringsma, Jan van den Heuvel en Eric van der Zande hoofdbestuurslid van NOA. Namens de hoofdsector Natuursteen zit Peter Veenstra vanaf nu in het hoofdbestuur. Gezamenlijk gaan de bestuurders invulling geven aan NOA 2.0; een plan van aanpak met een heldere en toekomstbestendige verenigingsstructuur, waar de leden tijdens de vergadering eveneens hun akkoord op gaven. De vier hoofdsectoren van de vereniging, Stukadoren & Afbouw, Vloeren & Terrazzo, Natuursteen en Plafond- & Wandmontage, worden hierin krachtig neergezet. ‘Samenwerking’ en ‘open communicatie’ zijn de sleutelwoorden om eensgezind de belangen van aangesloten ondernemers te behartigen.