Omnicol-pastategellijm voor alle wand- en vloertegels

Nieuws 31-10-2022
Omnicol-pastategellijm voor alle wand- en vloertegels

Omnicol introduceert TP4 All stabicol, een pastategellijm voor vrijwel alle wand- en vloertegels. TP4 All is volgens de fabrikant het tegelgemak dat de allround vakman zoekt. 
Omnicol-pastategellijm voor alle wand- en vloertegels

De nieuwe pastategellijm is geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten en formaten: ook voor XL- en XXL-formaat (dunne) tegels en natuursteen. Het product is watervast, dus bij uitstek geschikt voor alle natte ruimten binnenshuis zoals badkamer, wc en keuken, maar ook bijkeuken, garage, of serre.
Dankzij zijn blijvende elasticiteit beweegt de pastategellijm ook moeiteloos mee met eventuele temperatuurschommelingen door vloerverwarming, zo stelt Omnicol.
Het nieuwe product is leverbaar als een kant-en-klare pastategellijm in een emmer van 18 kg. Voor het verwerken van de lijm is geen water nodig en er hoeft dus niets gemixt te worden. Hierdoor hoeft er nooit ongebruikte lijm te worden weggegooid. TP4 ALL presteert volgens de producent goed op elke ondergrond, van gips en gipsplaat tot zandcement en anhydriet. De meeste ondergronden hoeven dan ook niet te worden voorgestreken. Oneffenheden en andere reparaties kunnen worden opgehangen dankzij de laagdikte tot 15 mm.