Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Nieuws 01-02-2022
Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Michel Oprey & Beisterveld neemt met ingang van 1 februari 2022 het concept en de voorraden van Novastone over. Het bedrijf is erg blij dat het deze stap heeft kunnen zetten.
Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

De afgelopen jaren heeft Michel Oprey & Beisterveld naar eigen zeggen mooie stappen gezet met onder andere de introductie van Ceramaxx. Met de toevoeging van het Novastone-assortiment, onder de naam Ceranova, zet Michel Oprey & Beisterveld een belangrijke stap om zijn klanten optimaal te blijven bedienen, zo stelt het bedrijf. Het Ceranova-assortiment bestaat uit hoogwaardige keramische tegels van 1, 2 en 3 cm dik in een binnen-buitenconcept, waarmee een bijzondere totaalbeleving gecreëerd kan worden. Michel Oprey & Beisterveld heeft als groothandel met een indoor- en outdoor afdeling de juiste ervaring om het Ceranova-concept met zijn klanten verder te ontwikkelen.

De activiteiten van Novastone zullen per direct worden geïntegreerd bij Michel Oprey & Beisterveld in Echt. De voorraden zullen zo spoedig mogelijk van Geleen naar Echt verplaatst worden. De offerte, orderverwerking en facturatie zal per direct door Michel Oprey & Beisterveld overgenomen worden. Reeds gemaakte commerciële afspraken en lopende orders met klanten, zullen uiteraard gerespecteerd c.q. geleverd worden.