Overname Novastone Ceramics and Natural Stones

Michel Oprey & Beisterveld neemt met ingang van 1 februari 2022 het concept en de voorraden van Novastone over. Het bedrijf is erg blij dat het deze stap heeft kunnen zetten.
Overname Novastone Ceramics and Natural Stones | Vakblad Natuursteen

De afgelopen jaren heeft Michel Oprey & Beisterveld naar eigen zeggen mooie stappen gezet met onder andere de introductie van Ceramaxx. Met de toevoeging van het Novastone-assortiment, onder de naam Ceranova, zet Michel Oprey & Beisterveld een belangrijke stap om zijn klanten optimaal te blijven bedienen, zo stelt het bedrijf. Het Ceranova-assortiment bestaat uit hoogwaardige keramische tegels van 1, 2 en 3 cm dik in een binnen-buitenconcept, waarmee een bijzondere totaalbeleving gecreëerd kan worden. Michel Oprey & Beisterveld heeft als groothandel met een indoor- en outdoor afdeling de juiste ervaring om het Ceranova-concept met zijn klanten verder te ontwikkelen.

De activiteiten van Novastone zullen per direct worden geïntegreerd bij Michel Oprey & Beisterveld in Echt. De voorraden zullen zo spoedig mogelijk van Geleen naar Echt verplaatst worden. De offerte, orderverwerking en facturatie zal per direct door Michel Oprey & Beisterveld overgenomen worden. Reeds gemaakte commerciële afspraken en lopende orders met klanten, zullen uiteraard gerespecteerd c.q. geleverd worden.