Positieve reacties op live showroomdagen

De live showroomdagen van VIEK-Machines.com hebben veel positieve reacties opgeleverd, zowel bij bezoekers als bij de organiserende machineleverancier. Bezoekers konden demonstraties krijgen van een variatie aan machines die het bedrijf uit Brugge vertegenwoordigd. 
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen
Positieve reacties op live showroomdagen | Vakblad Natuursteen

Veel Nederlanders kwamen een kijkje nemen, veelal in combinatie met de beurs Stone+tile die een kleine zestig kilometer verderop in Gent werd georganiseerd. VIEK-Machines.com ontbrak daar. Directeur Viek Seynhaeve legt uit: “We zijn gaan nadenken over nieuwe manieren om mensen te ontmoeten. Daarom kiezen wij ervoor om niet te investeren in een grote stand op een vakbeurs, maar om rechtstreeks te investeren in onze klanten, om ze in onze eigen omgeving te ontmoeten.”

Uitleg tijdens live showroomdagen

In het bedrijfspand aan de Gotevlietstraat in Brugge stonden op 1200 m2 vijftien machines opgesteld. Bezoekers konden uitleg krijgen over de werking van onder andere een FLOW Waterjet. Veel belangstelling ging uit naar de twee machines van Donatoni die stonden opgesteld, waaronder een nieuwe uitvoering van de vernieuwde ZENIT, de drie-assige polijstmachine van de Italiaanse machinefabrikant. Ook waren vier kantenslijpmachines van Comandulli te bewonderen. Een daarvan betrof de OMEGA PENCIL+. Deze nieuwste machine is speciaal voor de Belgische keukenfabrikant DOVY Keukens uit Schoten gebouwd. Bezoekers vonden de machine – zelfs zonder dat hij in werking te zien was – een imposante verschijning, aldus de organisatie. Tuytelaers Natuursteen uit Ravels showde een aantal platen met de nieuwste kleuren en afwerkingen. 

Lokker van formaat

De machineleverancier uit Brugge had een lokker van formaat bedacht om natuursteenbedrijven naar Brugge te halen. Bezoekers dongen mee naar een exemplaar van de CS40, de nieuwste stofwand van het eigen merk LunoLuno. VIEK-Machines.com is namelijk overtuigd van de kwaliteit van de stofwanden van het eigen merk LunoLuno en is daarom continu op zoek naar ambassadeurs voor deze producten. Daarnaast werden etentjes voor twee personen bij Sergio Herman@Pure C in Cadzand verloot.

Iedere keer als de mensen van VIEK-Machines.com een overeenkomst hebben kunnen sluiten, klonk een bel. Seynhaeve: “Die bel heeft zeker een aantal keren geluid. Daarnaast is er ook een aantal geïnteresseerde bedrijven waar we de komende tijd een volgende afspraak mee hebben. Voor ons een superresultaat.” De directeur van de machineleverancier uit Brugge noemde een voordeel van het houden van een live showroom in de eigen omgeving. “We hebben kunnen ervaren welke luxe het is om met ons eigen materiaal, onze eigen heftruck, onze 10T-rolbrug en in alle rust de voorbereiding te kunnen doen. Een plezier om op dergelijke manier een open house voor te bereiden. Dit smaakt zeker naar meer.” 

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen