Positieve reacties op Open Dagen MO-B Slabs

Nieuws 18-11-2021
Positieve reacties op Open Dagen MO-B Slabs

Positieve reacties op de Open Dagen van de afdeling Slabs van Michel Oprey & Beisterveld natuursteen en keramiek (MO-B) in Echt, aldus hoofd marketing Rolf Keulen. “Met veel plezier kijken we terug op onze Open Dagen Slabs. Door Covid was het aantal bezoekers iets lager dan verwacht, maar van de standhouders en de gasten ontvingen we positieve reacties. Normaal gesproken waren onze open dagen voor alle afdelingen te bezoeken. Nu was echter alles gericht op Slabs. Daardoor konden we ook al onze bezoekers de volle aandacht geven en konden de standhouders veel uitgebreider het verhaal van hun product vertellen.”
Positieve reacties op Open Dagen MO-B Slabs

De bezoekers konden via de achteringang de platenhal bezoeken om de voorraad platen te bekijken. Daarnaast presenteerden een keur aan bedrijven hun producten. Zo stond direct bij binnenkomst aan de linkerkant een stand van Dorpeltje.nl, een programma voor het tekenen/configureren van de meest voorkomende onderdelen uit de steenhouwerij, zoals vlakke dorpels, geprofileerde dorpels, vensterbanken en afdekkers. Daarnaast gaf Projectburo PB informatie over de nieuwste machines die de Belgische machineleverancier levert. “Het waren goed georganiseerde Open Dagen. Alleen jammer dat door Covid de opkomst een beetje achter bleef”, laat directeur Patrick Buysse in een reactie weten. 

Positieve reacties op Open Dagen MO-B Slabs

Kwaliteit beter dan kwantiteit

Aan de overkant van het gangpad presenteerden Atelier Huybreghs een overzicht van de producten die het Limburgse bedrijf levert. Speciale aandacht was er voor de lijmen en onderhoudsmiddelen van Tenax. Iets verderop speelde Neolith een thuiswedstrijd. De spotlights werden gericht op de innovatie Invisacook, waarbij een inductieplaat onzichtbaar onder een plaat Neolith is verwerkt. 

Positieve reacties op Open Dagen MO-B Slabs

Verderop in de hal stond een stand van Moeller Chemie. Johnny van Leusen, commercieel en marketing verantwoordelijke van het bedrijf kijkt met tevredenheid terug op het evenement. “Nu lag de aandacht alleen op de slabs, waardoor bezoekers gerichter met vragen kwamen. Wat mij betreft is dit concept beter. Op de zaterdag heb ik ook bezoekers van ver buiten Limburg gesignaleerd, tot uit Groningen aan toe. En wat de ietwat lagere opkomst betreft, gaat kwaliteit voor ons boven kwantiteit.” Naast de stand van StoneTech Steenhouwersbenodigdheden presenteerde de Belgische groeve Carrières du Hainaut haar Belgische blauwe hardsteen. Op een verhoging had de groothandel in natuursteen en keramiek een terras ingericht.

Open Dagen Indoor gecanceld

Keulen heeft echter ook minder goed nieuws te melden. “Door de stijging van het aantal besmettingen en de daarom aangescherpte maatregelen van de overheid, zien wij ons genoodzaakt om de Open Dagen Indoor in Vianen te cancelen. We hopen deze volgend jaar alsnog te kunnen organiseren.”