Sensa by Cosentino breidt vlekbestendige collectie uit

Cosentino lanceert twee nieuwe kleuren in de Sensa by Cosentino-collectie: Nahoa en Maori. Een kwartsiet en een exotisch graniet dat een antivlekbescherming bevat.

Sensa by Cosentino breidt vlekbestendige collectie uit| Vakblad Natuursteen
Sensa by Cosentino breidt vlekbestendige collectie uit| Vakblad Natuursteen

Dankzij deze antivlektechnologie biedt het gehele assortiment van Sensa by Cosentino een hoge mate van bescherming tegen stoffen en zuren, is het krasbestendig en maakt het eenvoudig onderhoud mogelijk, aldus Cosentino. De behandeling van Sensa is UV-bestendig waardoor het materiaal kan ademen en zijn natuurlijke kleur kan behouden. 

Cosentino Latina

Sensa wordt ontwikkeld bij Cosentino Latina, de dochteronderneming van het bedrijf dat gespecialiseerd is in graniet en kwartsiet. Cosentino Latina, gevestigd in de Braziliaanse stad Vitória, is een van de belangrijkste exporteurs van natuursteen in Brazilië en tevens de enige productievestiging die de multinational heeft buiten het industriepark in Cantoria, Almeria (Spanje).

  • Sensa Nahoa is een Braziliaans bruin kwartsiet met delicate en elegante aders, die van deze exclusieve natuursteen een verfijnd materiaal maken.

  • Sensa Maori is een Braziliaans graniet met witte aders op een diepzwarte basis, dat elke ruimte warmte en sereniteit geeft.

Met een gecertificeerde garantie van 15 jaar is Sensa volgens de fabrikant geschikt voor de meest veeleisende gebruikers, die een resistent materiaal met uitstekende prestaties nodig hebben. Met deze twee nieuwe kleuren telt het huidige portfolio van het merk nu 16 exclusieve kleuren.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Vakblad Natuursteen nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen