Silestone lanceert de Ethereal-collectie

Nieuws 21-10-2021
Silestone lanceert de Ethereal-collectie

Silestone by Cosentino, specialist in hybride minerale oppervlakken voor architectuur- en designtoepassingen, lanceert zijn tweede collectie onder het nieuwe merkimago. De nieuwe huisstijl wordt onderstreept in de Ethereal-collectie, die wordt ondersteund met een grote campagne met het internationaal mode-icoon Cindy Crawford.
Silestone lanceert de Ethereal-collectie

Met Ethereal by Silestone maakt de onderneming naar eigen zeggen een grote sprong op het gebied van design, innovatie en duurzaamheid. Dit is in lijn met de transitie die de merknaam Silestone extern en intern doormaakt met de ontwikkeling van de HybriQ-technologie. De evolutie van het bedrijf leidt tot een reeks patronen op een wit canvas, ontworpen om een ​​bestseller in interieurontwerp te worden en die de belangrijkste reden zijn voor de titel van Cindy Crawfords-campagne met Silestone Ethereal, ‘Metamorphosis’. Deze op marmer geïnspireerde collectie bestaat uit vier kleuren; Ethereal Dusk, Ethereal Haze, Ethereal Glow en Ethereal Noctis, die de droomachtige schoonheid van de lucht nabootsen. De marmer dessins bestaan uit diepe, fijne aders op een witte ondergrond.

Silestone Ethereal-collectie

  • Ethereal Dusk is een stedelijke eigentijdse kleur waarin de blauw getinte aders een moderne en avant-garde stijl aan de ruimte geven. Het symboliseert een unieke, onvergetelijke en persoonlijke zonsopgang, met een haast statige vrede en rust aan de horizon in de laatste momenten van duisternis.
  • Ethereal Haze bevat een dynamisch bereik van grijstinten vol persoonlijkheid. Deze kleur straalt rust en karakter uit waarin het kleurverloop van de verschillende tinten versmelten in de neutrale achtergrond. Ethereal Haze neemt ons mee naar een denkbeeldige wereld waar de wind de wolken over de bergen beweegt en een optische illusie van rust en luchtigheid creëert.
  • Ethereal Glow is pure, klassieke elegantie. De gouden en grijze aders versmelten met de getinte witte basis en doorkruisen het hele ontwerp waarbij ze zorgen voor een kleuraccent in elke hoek. Geïnspireerd op de zonsondergang en zijn felle kleuren en gloed, een visie waarvan je niet weg kunt kijken. Ethereal Glow is de evolutie van onze internationaal geprezen Silestone Eternal Calacatta Gold-kleur.
  • Ethereal Noctis staat synoniem voor verfijning. De getinte witte basis wordt onderbroken door korte grijze en zwarte aders, welke zorgen voor contrast, diepte, eenvoud en moderniteit. Geïnspireerd op de duisternis na zonsondergang, waardoor we het leven voelen met een vreemde aureool van onwerkelijkheid.