Towa ontwikkeld online software voor steenhouwers

Nieuws 12-06-2019
Towa ontwikkeld online software voor steenhouwers

Towa aluminium en rvs grafdecoratie uit Budel heeft onder andere voor steenhouwers online software ontwikkeld die kosteloos kan worden gebruikt. Deze software bevat een ontwerptool en urnenwebshop en kan worden gebruikt als bestel- en/of administratiesysteem.
Towa ontwikkeld online software voor steenhouwers

Met behulp van de software kan met de klant een tekstontwerp worden gemaakt. Het tekstontwerp kan voor offertes als png-bestand worden gedownload. Op eenvoudige wijze kunnen meerdere lay-outs en lettertypes voor de klant worden gevisualiseerd. 

Informatiebijeenkomst

Om iedereen wegwijs te maken met de software organiseert het bedrijf uit Budel iedere maand kosteloos een informatiebijeenkomst voor actieve relaties en geïnteresseerden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een korte toelichting over de software gegeven. Ook wordt aandacht besteed aan de opkomst van (online) marketing in de uitvaartsector. Daarnaast geeft Towa een training in het werken met de ontwerptool. Deelnemers krijgen een korte rondleiding en een gezamenlijke lunch aangeboden. De bijeenkomst vindt de eerste week van de maand plaats, bij de inschrijving kan een voorkeur voor een dag worden aangegeven. Inschrijven kan via www.towaonline.nl/informatiebijeenkomst-software-training/.