VIEK geeft stofwand cadeau tijdens showroomdagen

Nieuws 14-03-2022
VIEK geeft stofwand cadeau tijdens showroomdagen

Tijdens de live showroomdagen van VIEK-Machines.com op 18 en 19 maart 2022 verloot de machineleverancier een exemplaar van de gloednieuwe stofwand LunoLuno CS40 ter waarde van 12.500 euro. In de opslagruimte van 1200 m2 aan de Gotevlietstraat 20 in Brugge worden vijftien machines opgesteld van fabrikanten die VIEK-Machines.com verdeelt. Denk aan merken als Donatoni, Comandulli, Manzelli, Flowjet en stofcabines en zwenkarmen van het in Brugge geproduceerde LunoLuno. 
VIEK geeft stofwand cadeau tijdens showroomdagen

Er wordt een demonstratie gegeven van de vernieuwde Zenit, de drie-assige polijstmachine van Donatoni. Voor de Belgische keukenfabrikant Dovy Keukens uit Schoten is een spiksplinternieuwe Comandulli Omega 100 Pencil gebouwd. Deze kantenpolijstmachine is tijdens de live showroomdagen te bewonderen. Bezoekers krijgen de nieuwste modellen te zien LunoLuno-zwenkarmen, varianten die op een batterij werken en speciale uitvoeringen voor keramische platen. De natuursteen die bij de demonstraties wordt gebruikt, is beschikbaar gesteld door Tuytelaers Natuursteen uit Ravels.

VIEK geeft stofwand cadeau tijdens showroomdagen

Verloting VIEK

De machineleverancier uit Brugge is overtuigd van de kwaliteit van de stofwanden van het eigen merk LunoLuno. Daarom is het bedrijf continu op zoek naar ambassadeurs voor deze producten. En een van de bezoekers kan zomaar de nieuwe ambassadeur worden, want tijdens de live showroomdagen wordt onder de bezoekers een exemplaar van het nieuwste model stofwand CS40 van LunoLuno verloot. De hoofdprijs niet gewonnen, niet getreurd, want er worden ook enkele etentjes voor twee personen bij Sergio Herman@Pure C in Cadzand als troostprijs verloot.

Nieuwe manieren om mensen te ontmoeten

De coronapandemie heeft allereerst onze privé en professionele gewoontes veranderd, stelt Viek Seynhave van VIEK-Machines.com. “We zijn ook gaan nadenken over nieuwe manieren om mensen te ontmoeten. Daarom kiezen wij ervoor om niet te investeren in een grote stand op een vakbeurs, maar om rechtstreeks te investeren in onze klanten, om ze in onze eigen omgeving te ontmoeten. Het belooft een knaller van formaat te worden!”

De live showroomdagen worden gehouden op de Gotevlietstraat 20 in Brugge. De openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag is een nocturne tot 20.00 uur.