UITGESPROKEN: Gerard Vreeker

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
In deze rubriek geeft iemand zijn of haar mening over (een onderdeel) van de natuursteensector. Deze keer is de beurt aan Gerard Vreeker, directeur van Jan Reek Natuursteen uit Hoorn.

De vraag naar natuursteen, keramiek en composiet groeit de laatste jaren sterk. Dit is positief voor de hele sector. De consument wordt geïnspireerd door de vele sociale media en door magazines. Om dit perfecte plaatje te bereiken, vergt veel. Goede samenwerking tussen alle verschillende disciplines in de bouw, nauwkeurige detaillering en advisering. Keuze in materialen, perfectie in inmeten en uittekenen. En dan nog het produceren en het plaatsen. Om de klanten te verbazen met de eindresultaten, moeten we met elkaar investeren in opleiding, ambacht en de nieuwste technieken. 

Hier ligt een mooie uitdaging voor de sector: mensen enthousiast maken om te werken met zulke mooie producten. Hierin investeren is investeren in eigen medewerkers. Op deze manier kun je constant kwaliteit leveren. Het vraagt tijd en aandacht om medewerkers op te leiden tot vakmannen. Met een vakkundig team kun je elke uitdaging aan en is het leuk om de grenzen van de mogelijkheden op te zoeken. Met als ultiem doel: meer mensen kunnen inspireren en verbazen.